Åbent hus i Pia Brandhøjs private dagpleje

11. september 2013 Uncategorized

Hvis der er småbørnsforældre, der leger med tanken om at bruge en privat dagpleje, så er Pia Brandhøj på Humlehøjvej en mulighed, der kan kigges på. Kigget kan ske lørdag mellem 10 og 11, hvor der er åbent hus.

Pia Brandhøj holder åbent hus lørdag.

Pia Brandhøj holder åbent hus lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Så kan jeg blandt andet fortælle, at privat dagpleje er billigere end den kommunale og så er det, at hos mig skal forældre blot komme med barnet, noget tøj og en barnevogn. Jeg sørger for bleer og andet, siger Pia Brandhøj til Sønderborg Nyt. Hertil kommer, at der kan tilbydes deltidspladser.

– En fordel mere er, at hvis jeg for eksempel bliver syg, så kommer der en vikar her på stedet. Børnene skal ikke afleveres hos en kollega, som de ikke kender, siger Pia Brandhøj. Hendes vikarer er hendes voksne søn og hendes mand. Altså nogle mennesker, der i forvejen er en del af børnenes hverdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Pia Brandhøj og hendes to vikarer har de nødvendige kurser og alle tre er godkendt af kommunen.IMG_0568

– Selvom min dagpleje er privat, så fører kommunen tilsyn for at sikre, at alting går rigtigt til, siger Pia Brandhøj. Og samarbejdet med kommunen virker også den anden vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Har et barn brug for talepædagog eller anden hjælp, så kan jeg kontakte kommunen, siger Pia Brandhøj.

Læs mere om stedet på: brandhojsprivatedagpleje.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...