Absolut ingen kørsel på Sønder Havnegade

Sønder Havnegade bliver fri for biler og andre køretøjer. Arkivfoto
Sønder Havnegade bliver fri for biler og andre køretøjer. Arkivfoto
13. juni 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Sønder Havnegade har fra i dag, torsdag, og frem til og med fredag den 30. august status som gågade, hvilket betyder, at der ikke kan køres i bil, motorcykel, knallert eller cykel på strækningen.

Der er gågade fra hjørnet af Brogade til hjørnet af Nørrebro. Der er skiltet med omkørsel til og fra området ved Sønderborg Slot.

Artiklen fortsætter under annoncen

”I Teknik, By og Boligudvalget var vi igen enige om at lukke gaden fra den 13. juni til den 30. august, hvilket er nogenlunde samme periode som sidste år”, siger Teknik, By og Bolig-udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre.

”Lukningen skaber liv i gaden og omsætning til restauratører og andre aktører, men vi er også opmærksomme på de trafikale udfordringer lukningen skaber andre steder i byen og derfor skal vi snarest muligt have lavet en trafiktælling og analyse”, siger han til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...