ABU: Hvornår skal der handles på tingene?

10. december 2014 Debat

Byrådsmedlem Sven Jensen, Venstre, skriver:

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desværre er der igen kommet en del sager på overfladen omkring forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter, ABU,  på det seneste. Sager som påvirker i forvejen svage børn og unge yderliger og derfor kræver handling. Hvis vi som politikere ikke tager klagerne alvorlig hvem skal så gøre det ?

Den 08.1. siger formand for Børne & Uddannelsesudvalget som følgende overfor Sønderborg Nyt omkring forholdene på ABU.

“Lige nu er det lidt specielt med Børne- og Uddannelsesforvalningen, fordi den konstituerede direktør kun har få arbejdsdage, inden der kommer en helt ny direktør til området”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For mig er det ikke afgørende hvor længe, den konstituerede direktør sidder på sin stol og det må ikke være medvirkende til, at vi som udvalg er handlingslammede på nogen områder. Jeg er sikker på, at den konstitueret direktør har de nødvendige kvalifikationer og nødvendige indblik til at gå ind i en god dialog med både udvalget samt forvaltningen og videregive sagen til den nye direktør hvis det er nødvendigt.

Hvis vi vil det bedste for de unge på ABU så skal vi handle nu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Erhverv, Sønderborg

Torsdag skal der sejlfisk på bordet på Brasserie 1761

4. oktober 2023 Erhverv

Onsdag middag kom Michael Jørgensen fra Jysk Seafoood kørende til Brasserie 1761 med en sejlfisk, som kokken, Zenia Jørgensen vil tilberede til de gæster, som besøger restauranten torsdag aften. Sejlfisk er en slægt med to arter af store, marine benfisk, der kendetegnes af en enormt forlænget rygfinne samt at snuden er forlænget til et langt, spidst […]

Læs mere...