ABU: Hvornår skal der handles på tingene?

10. december 2014 Debat

Byrådsmedlem Sven Jensen, Venstre, skriver:

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Desværre er der igen kommet en del sager på overfladen omkring forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter, ABU,  på det seneste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sager som påvirker i forvejen svage børn og unge yderliger og derfor kræver handling. Hvis vi som politikere ikke tager klagerne alvorlig hvem skal så gøre det ?

Den 08.1. siger formand for Børne & Uddannelsesudvalget som følgende overfor Sønderborg Nyt omkring forholdene på ABU.

“Lige nu er det lidt specielt med Børne- og Uddannelsesforvalningen, fordi den konstituerede direktør kun har få arbejdsdage, inden der kommer en helt ny direktør til området”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

For mig er det ikke afgørende hvor længe, den konstituerede direktør sidder på sin stol og det må ikke være medvirkende til, at vi som udvalg er handlingslammede på nogen områder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er sikker på, at den konstitueret direktør har de nødvendige kvalifikationer og nødvendige indblik til at gå ind i en god dialog med både udvalget samt forvaltningen og videregive sagen til den nye direktør hvis det er nødvendigt.

Hvis vi vil det bedste for de unge på ABU så skal vi handle nu.

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...