ABU: Hvornår skal der handles på tingene?

10. december 2014 Debat

Byrådsmedlem Sven Jensen, Venstre, skriver:

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Sven Jensen mener, at der ikke er grund til at vente med at få løst problemerne på ABU.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desværre er der igen kommet en del sager på overfladen omkring forholdene på Alssund Børne- og Ungdomscenter, ABU,  på det seneste. Sager som påvirker i forvejen svage børn og unge yderliger og derfor kræver handling. Hvis vi som politikere ikke tager klagerne alvorlig hvem skal så gøre det ?

Den 08.1. siger formand for Børne & Uddannelsesudvalget som følgende overfor Sønderborg Nyt omkring forholdene på ABU.

“Lige nu er det lidt specielt med Børne- og Uddannelsesforvalningen, fordi den konstituerede direktør kun har få arbejdsdage, inden der kommer en helt ny direktør til området”, siger Erik Lorenzen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

For mig er det ikke afgørende hvor længe, den konstituerede direktør sidder på sin stol og det må ikke være medvirkende til, at vi som udvalg er handlingslammede på nogen områder. Jeg er sikker på, at den konstitueret direktør har de nødvendige kvalifikationer og nødvendige indblik til at gå ind i en god dialog med både udvalget samt forvaltningen og videregive sagen til den nye direktør hvis det er nødvendigt.

Hvis vi vil det bedste for de unge på ABU så skal vi handle nu.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2022 Politik, Sønderborg

Ændret vedligeholdelse af grønne området gavner biodiversiteten og økonomien

8. december 2022 Politik

Tidligere på året så Natur-, Klima- og Miljøudvalget på mulighederne for at justere driften af de grønne områder for at gavne levevilkårene for planter, dyreliv og insekter. I forbindelse med budgettet har det desuden været en bunden opgave at finde besparelser på den grønne drift. Det har derfor været afgørende, at omlægningen at vedligeholdelsen afrabatter […]

Læs mere...