Administrative medarbejdere skiftes til at arbejde hjemmefra

21. september 2020 Erhverv

For at undgå smittespredning og samtidig sikre en god løsning af kommunale opgaver har kriseberedskabet i Sønderborg Kommune besluttet, at nogle administrative medarbejdere arbejder hjemme frem til den 4. oktober. Det er tale om for eksempel HR-medarbejdere, udviklingsmedarbejdere, økonomer og medarbejdere i stabsfunktioner.

”Fordi Sønderborg er en af de kommuner, der har et meget lavt smittetryk, så har vi besluttet at sende administrative medarbejdere hjem i hold på nuværende tidspunkt og det bliver dem, der ikke har direkte kontakt til borgerne”, siger kommunaldirektør Tim Hansen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Planen er, at alle berørte medarbejdere får besked tirsdag eftermiddag om, hvorvidt og i hvilket omfang, de skal arbejde hjemme.

Samtidig opfordrer kommunens kriseberedskab alle ansatte til fortsat at arrangere møder som onlinemøder.

I de seneste syv dage er der registreret otte personer Corona-smittede borgere i kommunen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...