Adskillige indbrud i weekenden

1. februar 2016 112

Blandt de mange opkald til politiet var der også i denne weekend flere indbrud og tyverier.

Blandt andet blev der stjålet en bil fra Sundgade i Egernsund. Der var tale om en Ford Escort, der kort tid efter blev fundet ved Skeldekobbel i Broager. Ejeren har fået sin bil tilbage og politiet sikrede sig en masse spor. Spor, der nu skal arbejdes videre med. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” rel=”attachment wp-att-30082″>politi

Fra Sundkrogen i Dybbøl blev der natten til lørdag stjålet en PH standerlampe med hvid skærm og krom-fod og fra to kælderrum på Borggade i Gråsten blev der stjålet en taske med personlige effekter, malerier og stentøj.

Søndag aften var en hundelufter ude på tur ved Dyrhøj i Gråsten. Han så en person komme ud fra naboens hus og da han vidste, at naboen ikke var hjemme rettede han henvendelse til manden. Han kunne ikke gøre rede for, hvorfor han var på adressen og skyndte sig væk.

“Det er nabohjælp i ordets bedste betydning”, siger Mads Hansson fra Sønderborg Politi.

Manden beskrives som 20-25 år, 180-185 cm høj og almindelig af bygning. Han var lys i huden og iført en sort jakke, mørke bukser, sorte sko med orange såler og så bar han handsker. Han talte med udpræget sønderjysk accent.

Politiet vil meget gerne i kontakt med manden – ved du hvem, der kan være tale om, så bedes du kontakte Sønderborg Politi på tlf. 1-1-4.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk