Adskillige indbrud i weekenden

7. marts 2016 112

På Østerhaven i Nordborg blev en terrassedør brudt op i tidsrummet fra kl. 13 til 16:15 fredag. Tyven har været i hele huset og der blev stjålet en bærbar PC, kontanter og smykker. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=” ” width=”300″ height=”200″ />

Det oplyser politiet.

Biblioteket på Kongevej i Sønderborg fik også besøg uden for åbningstiden lørdag. Kl. 01:30 natten til lørdag blev et vindue til et kontor knust med en mursten. Et vidne så tre personer løbe fra stedet. Den ene beskrives som 20-30 år gammel, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, iført hættetrøje, lange bukser og handsker. Han medbragte et koben. Den anden var iført en hættetrøje eller dynejakke og lange bukser. Den sidste var almindelig af bygning og bar lange bukser og en jakke med hætte.

På Ringridervej så et vidne, at to mænd var i gang med at klippe PH Loftlamper ned i en villa samtidig med at alarmen kimede i huset. Da de to mænd opdagede, at de var blevet set, stak de af i retning mod Ringriderpladsen. Tyvene er kommet ind ved at knuse en rude i terrassedøren.

Dyre ure stjålet

På Grundtvigsparken blev der natten mellem lørdag og søndag begået indbrud i et to-plans rækkehus. En rude blev knust med en sten og der blev stjålet seks Hay-stole, en koglelampe, et 50” LG fjernsyn, en stol af mærket Mågen, tre ure af mærkerne Rolex, Breitling og Hublot, et pengeskab med diverse dokumenter og to malerier af en ukendt Politi - PGården indgangkunstner.

Fra et kælderrum under Søstjernevej blev der stjålet et svejseapparat, ramper til en bil, en sølvfarvet kuffert med fiskegrej og et multislibesæt. Det hele til en værdi af 5.000 kr.

I Fælleshuset på Ringbakken blev der søndag aften kl. 23:12 knust en rude til kontoret. Her er det endnu ikke opgjort hvad der er blevet stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk