Advokat Henrik Lüth bliver en del af Advokatcentret i Sønderborg

24. januar 2020 Erhverv

Hver for sig har advokaterne Thorbjørn Philippsen (H) og Henrik Lüth (H) stærke kompetencer i dansk-tyske forhold og udlændingeret. Nu tiltræder Henrik Lüth hos Advokatcentret i Sønderborg for at blive en del af et unikt hold med fokus på rådgivning til erhvervslivet og private om jura i forhold til Danmark og udlandet.

“Det er vigtigt at sikre erhvervslivet en problemfri rekruttering til Danmark”, forklarer advokat Thorbjørn Philippsen i en pressemeddelelse.

“Samtidig oplever mange private helt unødvendige problemer med for eksempel at få en udenlandsk ægtefælle til Danmark, når de vender hjem efter at have arbejdet i udlandet”, mener advokat Henrik Lüth.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begge advokater har bred erfaring i udlændingeret og dansk-tyske forhold, og Advokatcentret har både kontor i Sønderborg og i Hamburg.

Henrik Lüth har drevet advokatfirma i Aabenraa i mere end 16 år og han kan tilbyde mødekontor i byen for lokale klienter.

Advokatcentret i Sønderborg blev etableret i 2004 og firmaet beskæftiger omkring syv medarbejdere.

Foto af advokaterne Thorbjørn Philippsen og Henrik Lüt

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...