Æ Als Knejte kørte på Penny Lane for at høre en dansktopsang

Æ Als Knejte. Foto: Ole Kæhler
Æ Als Knejte. Foto: Ole Kæhler
4. februar 2023 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag aften var der en stor del af gutterne fra knallertklubben Æ Als Knejte på Penny Lane og de var kommet for at høre Riggelsen og Steen spille knallertklubbens sang, ÆAK ’17, og selvfølgelig være med scenen, mens den blev sunget.

“Sangen ÆAK ’17 kom ind på Dansktoppen og oven i købet på førstepladsen juleaftens dag og i dag ligger den stadigvæk nummer ét”, sagde musiker Thomas Steen, der har skrevet tekst og melodi og indspillet sammen med sin faste makker, Allan Riggelsen. Deres lidt usædvanlige klubsang fortalte SønderborgNYT om i midten af januar – og derefter fik også TV Syd og Go- Morgen Danmark øje på Æ Als Knejte.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er – naturligvis – lavet en video til sangen og den er flere af knallertgutterne med på.

Flere knallertklubber har en klubsang og nogle af kørerne fra Æ Als Knejte mente, at det skulle de også have og det var nærliggende at spørge Thomas Steen, som også kører i klubben, om han ville tage opgaven.

“Jeg fik at vide, det skulle være en popsang og den skulle handler om det at køre veteranknallert og om sammenholdet og fællesskabet i klubben, altså om os”, sagde Thomas Steen, som selv kører med i Æ Als Knejte, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når vi samles, så har vi læderjakke og klubveste på – og det sender jo et signal om, vi er nogle farlige karle. Men skal sandheden frem, så er vi en flok, hvor de fleste er familiefædre, som synes, det er herligt at trille rundt på gamle knallerter. Vi bliver jo teenagere igen, når vi starter dem”, siger Thomas Steen og han håber, at det også er det indtryk andre får, når de hører sangen og ser videoen.

“Og så er den uden bandeord og det er jo dejligt, fordi mange af os har børn og de børn synger med på sangen, når de hører den i radioen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Æ Als Knejte var ikke de eneste knallert-drenge på Penny Lane – vennerne fra Braue var også dukket op.

Se og hør Æ Als Knejtes musikvideo på YOUTUBE.

Du kan SE BILLEDER HER.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...