Æblegades Krop og Velvære får flere og flere kunder

16. november 2020 Erhverv

Det går rigtigt godt for Steen Ingvorsen og Rikke Højlund i deres klinik, som er nabo til Frisørhuset Iris i Æblegade i Sønderborgs bymidte. Så godt at Rikke Højlund har uddannet sig til fysiurgisk massør og det gør, at hun ikke alene mestrer wellness-massage, men også de slags massage, der skal bruges til egentlige behandlinger.

“Hendes ekstra uddannelse gør, at vi kan tage flere ind til behandlende massage”, siger Steen Ingvorsen, som også har de uddannelser, der skal til.

Og når der er plads til flere kunder i butikken, så er det vigtigt, den er åben.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det har vi alle hverdage fra klokken syv morgen til syv aften. Og så er vi her hver anden weekend”, siger Rikke Højlund.

Der er en længere række af behandlings- og wellness-muligheder på hylderne i Æblegades Krop og Velvære.

“Vi har eksempelvis infrarød sauna, som løsner muskler op og det kan især gavne gigtpatienter”, siger Steen Ingvorsen til SønderborgNYT.

Der er wellness-massage for enkeltpersoner og for par.

“Vi tilbyder også cupping og vi tilbyder graviditets-massage. Og vil nybagte mødre forkæles med massage, så kan de bare tage deres baby med, når de skal ind til os”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Større gruppe SOSU’er i huset

“Der er begyndt at komme rigtigt mange social- og sundhedsmedarbejdere i vores klinik og det er jo dejligt at kunne være med til at gøre noget for, at de får løsnet deres muskler, så de får lidt lettere ved at klare jobbet”, siger Steen Ingvorsen.

Skønne rammer og god tid

Hos Æblegades Krop og Velvære er der en halv time fra en kunde siger farvel til, at den næste kommer indenfor.

“Vi vil gerne byde vores kunder på en god oplevelse. Uanset om de kommer for at få wellness-massage eller om det handler om behandling. Her skal ingen skynde sig at komme i tøjet og ud af døren”, siger parret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du synes, det frister at forkæle en god ven eller veninde med skøn massage, så kan du give et gavekort til Æblegades Krop og Velvære i julegave.

“Det er selvfølgelig også helt i orden, hvis man køber et til sig selv”, siger Rikke Højlund.

Læs mere på Æblegades Krop og Velvære på deres hjemmeside.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...