Ægtepar oplever Sønderborg fra cykelsadlen

13. juli 2021 Samfund
Hanne og Søren Sillesen
Hanne og Søren Sillesen

Siden weekenden har Søren og Hanne Sillesen fra Horsens cyklet mange kilometer indenfor Sønderborgs kommunegrænse og i dag, tirsdag, er de i Sønderborg by.

“Vi er på camping ved Broager og har mountainbikes med hjemme fra Horsens, så vi kan køre rundt og kigge os omkring”, siger Søren Sillesen til SønderborgNYT. Han fortæller, at han vil se det omårde, hvor der plejer at være Alssundmand og så skal de et smut ud og se campingpladsen i Sønderborg.

“Vi skal også finde et sted, hvor vi kan overnatte næste år, når vi kommer igen for at opleve Tour de France. Vi har en idé om, hvor stort det bliver, fordi vi har oplevet Giroen i Horsens”, siger Søren Sillesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Slot er områdets største turistmagnet.

“Jeg har set slottet for mange år siden og det er ikke med i planen i år. Men vi har været i historiecentret på Dybbøl Banke og en tur i Dybbøl Mølle”, siger Hanne Sillesen og fortsætter:

“Mandag var vi en tur i Gråsten, hvor vi så garden komme gennem byen”.

Hanne Sillesen fortæller, at hun og manden for år tilbage var en tur i Augustenborg.

“Det var rigtigt dejligt at gå i slotsparken og vi skal nok også derud et smut, inden vi rejser hjem på lørdag”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret er meget enige om, at det er alletiders at cykle rundt, når man er turist.

“Vi kører stille og roligt og lægger rigtigt mærke til mange ting undervejs”, siger Søren Sillesen og hans hustru tilføjer:

“Jeg har en hybridcykel og kan koble motoren til, når jeg synes, det bliver lidt hårdt at træde. Min mand er cyklemotionist, så han klarer sig uden hjælp”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. september 2021 Kultur, Gråsten

Gråsten Æblefestival er klar til Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave

19. september 2021 Kultur

Gråsten Æblefestival har en workshop i Den Kongelige Køkkenhave, når der er Høstmarked på fredag og lørdag. “Vi har en bod, hvor vi presser æbler til most og vi sælger også friskplukkede Gråstenæbler”, siger Kaj Nielsen fra Æblefestivallens styregruppe. Derudover kan man købe: Pasteuriseret most på flasker og Grafensteiner Apfelbrand – en snaps fremstillet af […]

Læs mere...