Ældre Sagen, Gråsten: Hvordan hjælper vi bedst når livet gør ondt?

13. januar 2020 Gråsten

Ældre Sagen i Gråsten har inviteret tidligere sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen til at tale om, hvordan vi bedst hjælper os selv og hinanden, når livet gør ondt og det gør hun onsdag den 22. januar kl. 14.30 på Marina Fiskenæs i  Gråsten.

Ruth Østergaard Poulsen har været sygehuspræst på Aalborg Universitetshospital i 19 år. Gennem utallige samtaler med mennesker i sorg og krise har hun opbygget en solid erfaring med, hvad vi mennesker har brug for, når ulykke og sorg rammer.

Patienterne fortæller nemlig meget om, at mange –  i bedste mening -kommer til at sige noget, som faktisk sårer, skriver Ældre Sagen i Gråsten.

Trøst er en fornærmelse, hvis der ingen trøst er og tiden læger ikke alle sår.

I sit foredrag vil Ruth Østergaard Poulsen komme omkring, hvad der typisk sker med vi mennesker, når ulykken og sorgen rammer. Der vil komme bud på, hvad vi kan gøre,- og ikke mindst – hvad vi ikke skal gøre og sige, når et menneske er i sorg.

Endelig vil foredraget komme kort omkring hvad der sker med troen, når krisen rammer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er velkomne.

Tilmelding er nødvendig senest 20. januar til Birgitte Jensen tlf. 28 69 02 03 eller HER på LINKET.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...