Ældrekursus: Styrk kroppen og undgå at falde

14. august 2015 Sundeved

Guderup Plejecenter har, som kommunens øvrige plejecentre, fokus på fald og faldforebyggelse. Ved at undgå fald opretholdes borgernes livskvalitet og en lille indsats kan forebygge meget.ældre

På den baggrund har Guderup Plejecenter sammensat et tværfagligt kursusforløb for interesserede borgere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det tværfaglige team består af medarbejdere fra både hjemmeplejen og plejecenteret, og kurset henvender sig derfor både til borgere i eget hjem i lokalområdet og beboerne på Guderup Plejecenter.

 

Kurset strækker sig over seks uger med to ugentlige træningsdage af en times varighed, med forventet opstart allerede den 8. september.
Artiklen fortsætter under annoncen

Deltagernes fysik vil blive testet ved starten af kurset og igen ved afslutningen. Desuden gives der råd og vejledning om selvtræning, kost, hjemmets indretning og sygepleje.

Der holdes et orienteringsmøde på Guderup Plejecenter den 1. september kl. 10.15, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål og tilmelde sig kurset.

Du kan få mere at vide hos fysioterapeut Maria Dekker på tlf. 27 90 44 96.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Erhverv, Sydals

Drømmer du om et stort plankebord på syv meter?

29. juli 2021 Erhverv

FAWL, From Als With Love, som laver unikke plankeborde og meget andet unikt håndværk i træ, har netop fået nogle lange egeplanker hjem fra Frankrig. Så drømmer du om et flot og unikt spisebord eller konferencebord, der er op til syv meter langt, så kan FAWL både lave det – helt efter dine ønsker – […]

Læs mere...