Ældresagen: Hyggelige krolfftimer i Gråsten

26. januar 2016 Gråsten

Hver tirsdag i vintertiden er der krolf i Ahlmannsparken i Gråsten og det kan på mange måder kaldes en succes, fordi de medlemmer fra Ældresagen i Gråsten, der er med i Krolffklubben, får nogle hyggelige timer i selskab med hinanden og der er plads til masser af grin.

Orla Kulby glædes over andres glæde.

Orla Kulby glædes over andres glæde.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når jeg bliver ved med at stå for krolff, så er det fordi, det gør nogle mennesker glade. Det er dét, der gør, at det er det hele værd”, siger tovholder for krolff Orla Kulby til SønderborgNYT.

Krolff betegnes almindeligvis som et udendørsspil, men det lykkedes for Ældresagen at slippe indendørs i Ahlmannsparken og det benytter mange krolffspillere sig af. Det vigtige er nemlig ikke alene spillet, men også at komme ud blandt andre.

“Og ideen med at spille indenfor har, så vidt jeg ved, bredt sig, så også Nordals er begyndt at spille inde i varmen”, siger Orla Kulby. Han fortæller, der er 41 med i dagens spil.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nogle gange er vi 50, men det højeste gode antal er altså 48, så der ikke er for meget ventetid”, siger Orla Kulby.

På udendørsholdet er der 91 medlemmer og der er plads til ni flere, inden der lukkes for tilmeldinger.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...