Affalds- og ressourceplan sendes i høring

4. september 2014 Uncategorized

Affald er en værdifuld ressource, vi skal være bedre til at udnytte og derfor har forvaltningen lavet en plan for, hvordan vi udnytter vores affald bedste muligt. Sagen har været en tur gennem Økonomiudvalget, der efter at have debatteret den grundigt, opfordrer byrådet til at sige ok til, at planen nu kommer i høring.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det var faktisk interessant med den her sag i Økonomiudvalget, hvor der blev diskuteret døgnåbne genbrugsstationer, siger Frode Sørensen. Tanken var, at man skulle kode sig ind med sin mobiltelefon og det skulle så koste et beløb, så ordningen ikke kostede kommunekroner.

  • Men anordningen, der skulle tage imod brugernes sms og åbne bommen, koster rigtigt mange penge og det gør døgnbemanding også siger Frode Sørensen.

Inden byrådet stemte for, at forslaget – uden døgnåbne genbrugsstationer –  sendes i høring, kom Vnestres Peter hansen på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg vlm gerne takke Frode Sørensen for hans dybe analyse, der med al tydelighed viser, at når Økonomiudvalget går i gang med at sagsbehandle, så går der Ged i den.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...