Affalds- og ressourceplan sendes i høring

4. september 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Affald er en værdifuld ressource, vi skal være bedre til at udnytte og derfor har forvaltningen lavet en plan for, hvordan vi udnytter vores affald bedste muligt. Sagen har været en tur gennem Økonomiudvalget, der efter at have debatteret den grundigt, opfordrer byrådet til at sige ok til, at planen nu kommer i høring.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det var faktisk interessant med den her sag i Økonomiudvalget, hvor der blev diskuteret døgnåbne genbrugsstationer, siger Frode Sørensen. Tanken var, at man skulle kode sig ind med sin mobiltelefon og det skulle så koste et beløb, så ordningen ikke kostede kommunekroner.

  • Men anordningen, der skulle tage imod brugernes sms og åbne bommen, koster rigtigt mange penge og det gør døgnbemanding også siger Frode Sørensen.

Inden byrådet stemte for, at forslaget – uden døgnåbne genbrugsstationer –  sendes i høring, kom Vnestres Peter hansen på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg vlm gerne takke Frode Sørensen for hans dybe analyse, der med al tydelighed viser, at når Økonomiudvalget går i gang med at sagsbehandle, så går der Ged i den.
29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...