Affalds- og ressourceplan sendes i høring

4. september 2014 Uncategorized

Affald er en værdifuld ressource, vi skal være bedre til at udnytte og derfor har forvaltningen lavet en plan for, hvordan vi udnytter vores affald bedste muligt. Sagen har været en tur gennem Økonomiudvalget, der efter at have debatteret den grundigt, opfordrer byrådet til at sige ok til, at planen nu kommer i høring.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Peter Hansen: Når Økonmiudvalget sagsbehandler, så går der bare Ged i den.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Det var faktisk interessant med den her sag i Økonomiudvalget, hvor der blev diskuteret døgnåbne genbrugsstationer, siger Frode Sørensen. Tanken var, at man skulle kode sig ind med sin mobiltelefon og det skulle så koste et beløb, så ordningen ikke kostede kommunekroner.

  • Men anordningen, der skulle tage imod brugernes sms og åbne bommen, koster rigtigt mange penge og det gør døgnbemanding også siger Frode Sørensen.

Inden byrådet stemte for, at forslaget – uden døgnåbne genbrugsstationer –  sendes i høring, kom Vnestres Peter hansen på banen.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Jeg vlm gerne takke Frode Sørensen for hans dybe analyse, der med al tydelighed viser, at når Økonomiudvalget går i gang med at sagsbehandle, så går der Ged i den.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Samfund, Sønderborg

Sådan kommer du over Alssund når Kong Christian Xs Bro er lukket i uge 42

25. september 2021 Samfund

Rustbehandling er forklaringen på, at Kong Christian Xs Bro lukkes helt i efterårsferien, altså uge 42. Der er noget uopsætteligt rustarbejde, som skal laves og det medfører en total sandblæsning og maling af broklapperne. Når arbejdet går i gang kan hverken gående, cyklister eller bilister kan komme over broen. I perioden kan cyklister og gående […]

Læs mere...