Affaldsordning: Jørgensgaards ‘Ta’ selv bord’ for måger og rotter stopper nu

1. december 2020 Samfund
Ta' selv bord til rotter. Foto: Lasse Tegevaldt Therling
Ta' selv bord til rotter. Foto: Lasse Tegevaldt Therling

I Jørgensgaard er der stadig store udfordringer med at få plads til affaldet i de beholdere, som er stillet op og beboerne har rettet henvendelse til boligforeningens bestyrelse.

“Men det har ikke hjulpet, så affaldet står til fri afbenyttelse for både måger og rotter”, siger Lasse Tegevaldt Therling til SønderborgNYT.

Løsningen er på vej

“Affaldsbeholderne bliver tømt i dag, tirsdag, og det er en ekstra tømning. Desuden har viceværten bestilt ekstra beholdere og de kommer indenfor en uge”, oplyser Sønderborg Forsyning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Problemet med overfyldte affaldsbeholdere har stået på i mere end tre uger – og Sønderborg Forsyning kan ikke bare stille ekstra affaldsbeholdere op.

“Det er boligforeningens bestyrelse, som skal bestille dem”, lyder det fra Sønderborg Forsyning.

Kommunikationsmedarbejder Minna Hallberg fra Sønderborg Forsyning sagde den 3. november til SønderborgNYT, at der arbejdes på at finde en løsning på problemerne i Jørgensgaard.

“Den løsning, vi finder frem til, skal gøre, at beboerne ikke er nødt til at stille deres affald ved siden af beholderne og den skal også leve op til de arbejdsmiljøregler, der gælder for skraldemændene”, lød det fra Minna Hallberg.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...