Afskaffelse af Store Bededag bliver dyr for Sønderborg Kommune

12. januar 2023 Politik

Hvis regeringen står fast på, at Store Bededag skal være en arbejdsdag, så skal medarbejderne i Sønderborg og resten af landets kommuner på arbejde og det skal de have løn for.

“Det er min helt klare forventning, at der følger penge med fra Christiansborg, hvis Store Bededag ikke længere skal være helligdag, fordi det plejer at være sådan, at når regeringen pålægger kommunerne ekstra udgifter, så følger der penge med”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Borgmesteren er til møde i KL og over middag kommer finansministeren også.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kan tænkes, at tonen fra kommunerne vil være lidt skarp”, siger Erik Lauritzen og siger videre, at han har noteret sig, at der er borgmestre, som tvivler på, at regeringen vil sende ekstra penge ud i kommunerne, så de kan betale medarbejderne løn for at arbejde på Store Bededag.

“Hvis vi i Sønderborg Kommune selv skal finde de penge, så kan det betyde fyringer, men jeg går ud fra, at der følger penge med, hvis afskaffelsen af Store Bededag vedtages”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...