Afslag på ophold: Ukrainske flygtninge har brug for hjælp til at komme til Hamborg Lufthavn

16. august 2022 Augustenborg

Med stor respekt til alle beder jeg om hjælp fra beboerne i Augustenborg eller Sønderborg, som kan tage mig, mine børn og tre store kufferter fra Augustenborg til Hamburg Lufthavn om eftermiddagen ved frokosttid den 28. august. Vi skal med flyveren kl. 21:45.

Mine børn og jeg ankom til Danmark den 4. juni og nu er vi i Augustenborg-centret for ukrainske flygtninge, skriver Oksana, som er i asylcentret i Augustenborg, på Facebook.

Kan I hjælpe, så ring venligst til mig på telefon 9167 5957, skriver Oksana, der er mor til sønnen Daniil og datteren Diana.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ministeriet sendte et afslag på vores ansøgning om en midlertidig opholdstilladelse, fordi vores første værtsland var Bulgarien. Derfor er vi tvunget til at vende tilbage til Bulgarien.

Jeg var i stand til at købe flybilletter Hamborg – Varna. Det store problem er nu, hvordan med to børn og tre store kufferter kommer fra Augustenborg til Hamborg.

Venligst søde mennesker, hjælp!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...