Ahlmann-Skolen er Corona-lukket i dag

6. oktober 2020 COVID-19

To nye, positive Covid-19 test hos én elev og én ansat på Ahlmann-Skolen har fået skolens ledelse til at tage en timeout, der betyder, at skolen og SFO er lukket i dag, tirsdag.

Årsagen er, at skolen mandag aften, blev kontaktet af en medarbejder, der arbejder i specialklassen og klubben, og der er testet positiv for Corona. Derudover kom der mandag aften også en melding om en elev i 2. klasse, der var konstateret positiv.

“Tilfældet med eleven er nyt, og der er ingen søskende på skolen. Så vi kan ikke umiddelbart se, hvordan eleven skulle være blevet smittet. Derfor er vi i skolens ledelse enig om at lukke skolen helt i dag for at give os tid til smitteopsporing og hindre, at flere bliver smittet”, siger Ahlmann-Skolens leder, Michael Torp, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Begrundelsen for den vidtgående beslutning er, at skolen først sent mandag aften har fået kendskab til de to nye smittede og derfor – ud fra et forsigtighedsprincip – har valgt at lukke skolen, da det ikke har været muligt at foretage en smitteopsporing mandag aften og derved finde smittekilden.

Alle forældre er informeret om lukningen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...