Ahlmann Skolen siger velkommen til næste elev-hold

1. december 2015 Uddannelse

Straks når de kommende elever trådte indenfor i Ahlmann Skolen kunne de bremse et øjeblik og lægge ører til julens melodier, der blev spillet live ved trappen. Med jævne mellemrum blev musikken krydret med sange fra skolens kor.

Kommende elever og deres forældre blev budt velkommen med sang.

Kommende elever og deres forældre blev budt velkommen med sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fire skridt længere fremme fik de små skole-aspiranter et skattekort i hånden og så var det ellers bare om at gå på opdagelse i den store skole.

I lokalerne var der masser af liv, masser af brunkager, pebernødder og saftevand, så der var al mulig grund til at tage gennem alle rum – og få et glimt af, hvordan skolelivet mon bliver.

Mange forældre husker hinanden fra de tider, hvor de selv cyklede til og fra den gode gamle skole hver eneste dag. Blandt dem blev der snakket om forandringerne, der sket i de mellemliggende år.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...