Ahlmann-Skolens 4.b. vinder refleksbrikker

1. februar 2016 Uddannelse

Eleverne i 4. b på Ahlmann-Skolen i Sønderborg har vundet en tegnekonkurrence udskrevet af Cyklistforbundet. De har tegnet en masse situationer, der illustrerer, hvor vigtigt det er at kende færdselsreglerne, når man cykler – især i den mørke vintertid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eleverne har vundet refleksbrikker til skoletasken, og dem fik de forleden udleveret af Tage Petersen, næstformand for Børne- og Uddannelsesudvalget.

Klasselærer Christina Streubel og Tage Petersen sammen med 4.b

Klasselærer Christina Streubel og Tage Petersen sammen med 4.b

“Vi har hele tre 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

klasser på tre forskellige skoler, der har lavet nogle super gode trafiktegninger. Det synes jeg er godt gået, og det ville jeg godt fortælle eleverne personligt. Lys på med Ludvig er en rigtig god kampagne, der er med til at lære børnene at begå sig sikkert i trafikken”, siger Tage Petersen.

Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Cyklistforbundets trafiksikkerhedskampagne hedder ”Lys på med Ludvig” og skal bidrage til at øge børns synlighed i trafikken ved at sætte fokus på cykellygter og reflekser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle tilmeldte 4. klasser får udleveret en undervisningskasse med et idékatalog med sjove og lærerige opgaver, batterilygter og andet godt. Der er forskellige konkurrencer og det er her 4. b på Ahlmann-skolen og en række andre klasser har vundet tegnekonkurrencen.  4.

Artiklen fortsætter under annoncen

a på Nørreskov-Skolen og 4. x på Humlehøj-Skolen har også vundet refleksbrikker, som de har fået tilsendt.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 112, Nordborg

Der var brand i et tag på en Linak-bygning

16. april 2021 112

Fredag ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning, som sendte de frivillige brandmænd fra Egen og en tankvogn fra Augustenborg til Linak. “Det opstod brand i forbindelse med noget tagdækning, men da vi nåede frem havde tagdækkerne selv slukket ilden og det er jo rigtigt godt”, siger indsatsleder Jan Erik Rasmussen til SønderborgNYT. […]

Læs mere...