Ahlmannsparken: Danske Seniorers velfærdsmesse

19. oktober 2015 Gråsten

Danske Seniorer Kreds Sønderjylland inviterer til Velfærdsmesse, hvor ældre, handicappede og ikke mindst deres familier og netværk kan få et indblik i, hvad der findes af hjælpemidler til at komme igennem hverdagen. ældre

Velfærdsmessen er i Ahlmannsparken i Gråsten på fredag og begynder klokken 11 – og kl. 14 kan du høre Arne Roligheds – næstformand i Danske Seniorer og tidl. sundhedsminister – oplæg om Velfærdsteknologi og ensomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kl. 15.30 er der oplæg og debat med byrådspolitikere fra de 4 sønderjyske kommuner om din kommunes holdning til velfærdsteknologi, skriver Danske Seniorer i en pressemeddelelse.

Kom og se – rør – hør – spørg om

Vinduespudserrobot
Væghængt vaske-/tørretoilet
Lufttørrer til hele kroppen
Spiseredskab for rystende hånd
Power Assist Glove – en handske, som kan hjælpe dig med meget svage kræfter i hænderne til at holde på kopper, knive, skriveredskaber osv.
Albuestok med hjul og taskeældre

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevationsseng, der er godkendt som hjælpemiddel
En seng, der kan få dig op at stå fra liggende stilling
Seat Up-stol, der løfter dig op at stå blot ved fjederhjælp
Pilleudtrykker
Køkkentøj, som er særligt velegnet, hvis man f.eks. har gigt
Forstørrelseslampe og forstørrelsesspejl til badeværelse
Ældrevenligt badeværelsesudstyr som f. eks. badeklapsæde, toiletstøtter, tandpasta-dispenser, sensor sæbe-dispensere, sensor affaldsspande, gigtvenlige armaturer til bad og køkken, badebørster og meget, meget mere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 112, Sundeved

Brand ved skolen i Vester Sottrup

25. juli 2021 112

Søndag formiddag blev Brand og Redning kaldt til en brand ved skolen i Vester Sottrup. “Der var ild i nogle paller udenfor bygningerne”, siger en læser til SønderborgNYT. Indsatsleder Pia Hamann fra Sønderborg Brand og Redning siger til at SønderborgNYT, at Brand og Redning har været ved skolen og også, at det er politiet, der […]

Læs mere...