Ahlmannsparken: Danske Seniorers velfærdsmesse

19. oktober 2015 Gråsten

Danske Seniorer Kreds Sønderjylland inviterer til Velfærdsmesse, hvor ældre, handicappede og ikke mindst deres familier og netværk kan få et indblik i, hvad der findes af hjælpemidler til at komme igennem hverdagen. ældre

Velfærdsmessen er i Ahlmannsparken i Gråsten på fredag og begynder klokken 11 – og kl. 14 kan du høre Arne Roligheds – næstformand i Danske Seniorer og tidl. sundhedsminister – oplæg om Velfærdsteknologi og ensomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kl. 15.30 er der oplæg og debat med byrådspolitikere fra de 4 sønderjyske kommuner om din kommunes holdning til velfærdsteknologi, skriver Danske Seniorer i en pressemeddelelse.

Kom og se – rør – hør – spørg om

Vinduespudserrobot
Væghængt vaske-/tørretoilet
Lufttørrer til hele kroppen
Spiseredskab for rystende hånd
Power Assist Glove – en handske, som kan hjælpe dig med meget svage kræfter i hænderne til at holde på kopper, knive, skriveredskaber osv.
Albuestok med hjul og taskeældre

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevationsseng, der er godkendt som hjælpemiddel
En seng, der kan få dig op at stå fra liggende stilling
Seat Up-stol, der løfter dig op at stå blot ved fjederhjælp
Pilleudtrykker
Køkkentøj, som er særligt velegnet, hvis man f.eks. har gigt
Forstørrelseslampe og forstørrelsesspejl til badeværelse
Ældrevenligt badeværelsesudstyr som f. eks. badeklapsæde, toiletstøtter, tandpasta-dispenser, sensor sæbe-dispensere, sensor affaldsspande, gigtvenlige armaturer til bad og køkken, badebørster og meget, meget mere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...