Ahlmannsparken: Danske Seniorers velfærdsmesse

19. oktober 2015 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Danske Seniorer Kreds Sønderjylland inviterer til Velfærdsmesse, hvor ældre, handicappede og ikke mindst deres familier og netværk kan få et indblik i, hvad der findes af hjælpemidler til at komme igennem hverdagen. ældre

Velfærdsmessen er i Ahlmannsparken i Gråsten på fredag og begynder klokken 11 – og kl. 14 kan du høre Arne Roligheds – næstformand i Danske Seniorer og tidl. sundhedsminister – oplæg om Velfærdsteknologi og ensomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kl. 15.30 er der oplæg og debat med byrådspolitikere fra de 4 sønderjyske kommuner om din kommunes holdning til velfærdsteknologi, skriver Danske Seniorer i en pressemeddelelse.

Kom og se – rør – hør – spørg om

Vinduespudserrobot
Væghængt vaske-/tørretoilet
Lufttørrer til hele kroppen
Spiseredskab for rystende hånd
Power Assist Glove – en handske, som kan hjælpe dig med meget svage kræfter i hænderne til at holde på kopper, knive, skriveredskaber osv.
Albuestok med hjul og taskeældre

Artiklen fortsætter under annoncen

Elevationsseng, der er godkendt som hjælpemiddel
En seng, der kan få dig op at stå fra liggende stilling
Seat Up-stol, der løfter dig op at stå blot ved fjederhjælp
Pilleudtrykker
Køkkentøj, som er særligt velegnet, hvis man f.eks. har gigt
Forstørrelseslampe og forstørrelsesspejl til badeværelse
Ældrevenligt badeværelsesudstyr som f. eks. badeklapsæde, toiletstøtter, tandpasta-dispenser, sensor sæbe-dispensere, sensor affaldsspande, gigtvenlige armaturer til bad og køkken, badebørster og meget, meget mere.

24. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

Skolebestyrelsen til Alssund-Skolen er på plads

24. april 2024 Uddannelse

Der har hen over foråret været valg til den nye skolebestyrelse, der officielt tiltræder den 1. august, på Alssund-Skolen. Den nye skolebestyrelse blev valgt ved fredsvalg og består af nuværende bestyrelsesmedlemmer fra skolebestyrelserne på både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen samt et enkelt nyt medlem. Bestyrelsen består af ni medlemmer, der fordeler sig med fem medlemmer fra […]

Læs mere...