Akademiet for talentfulde fejrede de kloge hoveder

21. januar 2019 Uddannelse

På Skt. Knuds Gymnasium i Odense har en elev, der fra midten af 1.g frem til starten af 3.g har været medlem af ATU, Akademiet for talentfulde unge. Eleven fra Sønderborg er Jesper Kjær Christensen, 3. g, science

De unge talenter blev forleden på Viby Gymnasium med taler og diplomoverrækkelser.

Eleven var en del af 6. årgang ATU’ere, som har gennemført det intensive akademiske forløb på to år samtidig med deres gymnasieuddannelse, skriver ATU i en pressemeddelelse.

I en almindelig gymnasieklasse sidder gennemsnitligt to elever, der har evne og lyst til at arbejde ekstra med deres akademiske interesser. Akademiet for Talentfulde Unge samler disse fagligt engagerede elever og tilbyder dem muligheden for at blive dygtigere i et intenst miljø.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med Akademiet er at give gymnasieelever med akademisk potentiale et bredere og mere kontinuert tilbud med intellektuelle udfordringer og erfaringer, der opkvalificerer deres daglige arbejde, styrker deres studiekompetencer og naturligt leder dem til en videregående uddannelse.

Udover at udvikle deres faglige og studiemæssige kompetencer får de samtidig et socialt netværk af ligesindede.

Line Sølvsten, 3y, biokemi og Marjam Temirlanovna Baskhanova, 3x, science fra Teknisk Gymnasium i Aabenraa blev også fejret.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Nybyggerne klar til start i Sønderborg – følg med direkte klokken 12

10. maj 2021 Samfund

I efteråret blev det afsløret, at Sønderborg bliver vært for det populære TV2-program ’Nybyggerne’ og mandag holdes der pressemøde i Linde Haven i Sønderborg, som du kan følge direkte på SønderborgNYT TV, fra klokken 12:00. Optagelserne til programmet, hvor fire par skal kæmpe om at indrette det bedste hus, er så småt ved at gå […]

Læs mere...