Aktive mennesker finder smart mærkevaretøj i WestWind

3. maj 2021 Erhverv

Hos WestWind i Perlegade finder du et stort udvalg af tøj til en aktiv hverdag – og der er et stort udvalg af jakker både til vinter og sommer, sweatshirts, t-shirts, bukser, shorts og meget mere til sports- og friluftsliv.

“Vi har holdt åbent i en måned og det er gået rigtigt godt – og så vil jeg lige sige, at vi altid har den rigtige pris på vores varer, så kunderne risikerer ikke at købe en jakke i én uge og se den til en lavere pris nogle uger senere”, siger butikschef Lilian Rossen Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at det er kendte mærkevarer, som er på hylderne – og langt det meste er i størrelser fra helt småt til meget stort.

“Vi har også sko i op til størrelse 49, så jeg tør godt sige, at vi har tøj og sko til alle – og vi har også til børn”, siger butikschefen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...