Aktive mennesker finder smart mærkevaretøj i WestWind

3. maj 2021 Erhverv

Hos WestWind i Perlegade finder du et stort udvalg af tøj til en aktiv hverdag – og der er et stort udvalg af jakker både til vinter og sommer, sweatshirts, t-shirts, bukser, shorts og meget mere til sports- og friluftsliv.

“Vi har holdt åbent i en måned og det er gået rigtigt godt – og så vil jeg lige sige, at vi altid har den rigtige pris på vores varer, så kunderne risikerer ikke at købe en jakke i én uge og se den til en lavere pris nogle uger senere”, siger butikschef Lilian Rossen Hansen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at det er kendte mærkevarer, som er på hylderne – og langt det meste er i størrelser fra helt småt til meget stort.

“Vi har også sko i op til størrelse 49, så jeg tør godt sige, at vi har tøj og sko til alle – og vi har også til børn”, siger butikschefen.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Mød Thomas Vinterberg i FOFs online-studie

18. maj 2021 Kultur

Thomas Vinterberg, der jo nok er én af de mest kendte danskere i disse dage, er gæst hos FOF, hvor alle får mulighed for at være med via FOF Syds online-studie. Thomas Vinterberg blev optaget på Den Danske Filmskole i København i 1989 som den yngste elev nogensinde. Fire år senere afsluttede han sin uddannelse […]

Læs mere...