Akut løsning: Midlertidigt toilet overfor Gråsten Slot

5. juli 2016 Gråsten

På det værst tænkelige tidspunkt – op til turistsæsonen – har kloakken til toiletterne ved den tidligere tankstation på Slotsgade i Gråsten besluttet at strejke. Der er i stedet opsat et midlertidigt toilet på p-pladsen over for slottet.

“Det er ikke optimalt, men den løsning, der akut var mulig. Vi har bestilt nye toiletter til en mere permanent løsning, men de kan desværre først leveres midt i august”, siger Kristian P. Nordstrøm, jordbrugsteknolog i afdelingen Landskab & Anlæg, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Toiletterne, der leveres i august, er tørklosetter, og skal stå der i nogen tid.

En større plan for områderne omkring Gråsten Slot er på bedding i et samarbejde mellem Slots- og Ejendomsstyrelsen og Sønderborg Kommune. Den vil indebære, at der på sigt laves en god og permanent løsning for hele området, som også omfatter nye toiletfaciliteter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...