Aldrig glemt – Mindehøjtidelighed ved Broballe

27. januar 2023 Kultur Skrevet af: Redaktion

Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet med Initiativgruppen Broballe i spidsen gennemfører mindehøjtidelighed på søndag kl. 13:00 ved mindestenene på Næsvej ved Broballe, hvor arrangementet indledes af J.P. Rasmussen, som byder velkommen.

Efter talen vil der blive lagt buketter ved mindestenene for de to flybesætninger der mistede livet ved flystyrtene hen mod slutningen af anden verdenskrig, skriver kontaktudvalget i en pressemeddelelse.

Der lægges buketter fra Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland, Sønderborg Kommune og fra øvrige foreninger.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland står for arrangementet, som en del af Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet, som består af 21 foreninger, heriblandt Air Force Memorial Center Als.

Mindehøjtideligheden ved de to mindesten afsluttes med sangen, Altid Frejdig når Du Går, hvorefter der er mindesammenkomst på Oksbøl Friskole.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...