Aldrig glemt – Mindehøjtidelighed ved Broballe

27. januar 2023 Kultur

Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet med Initiativgruppen Broballe i spidsen gennemfører mindehøjtidelighed på søndag kl. 13:00 ved mindestenene på Næsvej ved Broballe, hvor arrangementet indledes af J.P. Rasmussen, som byder velkommen.

Efter talen vil der blive lagt buketter ved mindestenene for de to flybesætninger der mistede livet ved flystyrtene hen mod slutningen af anden verdenskrig, skriver kontaktudvalget i en pressemeddelelse.

Der lægges buketter fra Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland, Sønderborg Kommune og fra øvrige foreninger.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland står for arrangementet, som en del af Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborgområdet, som består af 21 foreninger, heriblandt Air Force Memorial Center Als.

Mindehøjtideligheden ved de to mindesten afsluttes med sangen, Altid Frejdig når Du Går, hvorefter der er mindesammenkomst på Oksbøl Friskole.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...