Allan Breckling kan stadig finde plads til nogle få der også vil opleve Sara Blædel

18. november 2019 Kultur

Onsdag aften har Brecklings Bogcafé besøg af Sara Blædel på Hotel Sønderborg Strand fra klokken 19, hvor hun vil fortælle om sit forfatterskab.

“Hun sætter også sin seneste krimi, Pigen under Træet, til salg i bogcafeen og naturligvis bliver de solgte bøger signeret”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Almindeligvis holdes denne slags romanpremierer i København, men denne gang har Forlaget Politiken og Sara Blædel valgt Brecklings Bogcafé.

Allan Breckling fortæller, der er solgt rigtigt mange billetter, men skulle der stadig være et par stykker eller fire, der gerne vil opleve den spændende krimiforfatter, så skal han nok finde en plads til dem.

Hvis du vil nyde en let anretning, inden Allan Breckling og Sara Blædel begynder deres samtale, så skal du komme onsdag klokken 18 – og vil du blot lægge ører til samtalen, så skal du komme klokken 19.

Du bestiller og betaler billetten på MobilePay 5240 6616, hvor du skal huske at skrive dit navn i beskedfeltet.

Med spisning er prisen 189 kroner og foredaget alene koster 110 kroner.

Har du spørgsmål om arrangementet, så kan du sende en mail til Allan Breckling på acharling@gmail.com

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Sara Blædels besøg HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...