Allerede nu kan idrætten søge om 2021-anlægsstøtte

13. august 2020 Kultur

Går din idrætsforening eller –institution med planer om at energirenovere eller forbedre forholdene for foreningens medlemmer i 2021, så er det med at kigge projektet igennem allerede nu.

Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme har nemlig valgt, at Idrætsanlægspuljen for 2021 kan udbetale støtte allerede i starten af det nye år i stedet for som vanligt først at udbetale i de senere forårsmåneder. Derfor er sidste frist for at ansøge om økonomisk støtte fra puljen 1. oktober i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udvalget vil så på sit novembermøde prioritere og fordele de 1,5 millioner kroner til ansøgerne, så pengene kan udbetales umiddelbart efter nytår.

“Normalt ansøger foreninger og institutioner 1. april, så de får midlerne udbetalt i løbet af foråret og sommeren. I år har vi i Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme bestemt, at de penge skal ud at arbejde tidligere, så vi på den måde kan være med til at holde hjulene i gang i Sønderborg Kommune” siger, udvalgsformand Stephan Kleinschmidt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er muligt for foreninger og institutioner, der virker på idrætsområdet, at søge tilskud fra anlægspuljen til energirenoveringer eller til at forbedre forholdene for foreningens medlemmer. Man kan søge om max 300.000 kroner. Puljen udgør i 2021 1,5 millioner kroner. Ansøgninger behandles på udvalgsmødet i november og pengene kommer til udbetaling i starten af 2021.

Sidste frist for at søge penge fra Idrætsanlægspuljen er 1. oktober.

Alle formål, retningslinjer og krav til ansøgning findes på kommunens hjemmeside

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...