Allierede flyvere og grænsegendarm Christian Friis mindes

1. maj 2016 Kultur

Der vil blive lagt buketter ved mindesmærket for de allierede flyvere på Aabenraa kirkegård 5. maj kl. 14:00, og efterfølgende lagt buketter ved graven for Grænsegendarm Christian Friis kl. 15:00 på kirkegården i Bov.

Ved de to højtideligheder deltager Premierløjtnant J.P. Rasmussen, formand for Kontaktudvalget for de militære traditioner i Sønderborg området samt sekretær i kontaktudvalget løjtnant L. Larsen samt flere fra Kontaktudvalget.

Blandt deltagerne er Gunnar Hounsgaard fra Sønderborg som er foregangsmand for mindet om de allierede flybesætninger der mistede livet på Als, og stadig holder kontakten til flyvernes familier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mange af disse allierede flyvere ligger begravet på kirkegården i Aabenraa hvilket er årsagen til, at der er deltagelse fra Sønderborg

Der vil endvidere være deltagelse af flere faner fra Kontaktudvalget ved mindesmærket i Aabenraa, ligesom der vil være deltagelse af borgmesteren i Aabenraa.

 

Deltagerne i de to mindehøjtideligheder slutter dagen af med at mødes over en kop kaffe på kroen i Bov.

 

Alle er velkommen til at deltage såvel kl. 14:00 i Aabenraa som i Bov kl. 15:00.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. januar 2022 Politik, Sønderborg

Hans Peter Toft glæder sig over 1000 nye Dansk Folkeparti-medlemmer

25. januar 2022 Politik

Fra formandsvalget i Dansk Folkeparti sluttede søndag eftermiddag og frem til mandag klokken 19 fik Dansk Folkeparti godt 1000 nye medlemmer. “Det er altså dejligt, at der er flere, som melder sig ind i partiet”, siger lokalformand Hans Peter Toft til SønderborgNYT. Han fortæller videre, at der fra centralt hold i partiet er blevet ringet […]

Læs mere...