Als-Fyn broen er en realistisk drøm

11. september 2013 Uncategorized

Med i foreningen Als-Fyn Broen er Dorte Seeberg, der ejer Realmæglerne på Rådhustorvet i Sønderborg. Og Dorte Seeberg er gået med i foreningen, fordi hun tror fuldt og fast på, at drømmen om en bro er mulig at gøre virkelig.

– Det er jo ret indlysende, at broen gør Sydfyn og Sønderjylland mere spændende. Både for erhvervsliv og dem, der drømmer om at bo i landsbyidyl, siger Dorte Seeberg. Broen gør det muligt at bo på Nordals eller Rinkenæs og pendle til Odense på job.

Dorte Seeberg drømmer om fast forbindelse til Fyn.

Dorte Seeberg drømmer om fast forbindelse til Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Broen gør det også lettere for de superkloge mennesker, der bor i Odense at sige ja til jobs i Sønderjylland, siger Dorte Seeberg. Ejendomsmægleren er sekretær for foreningen og hun siddr dagligt og kigger mailbakken igennem.

– Der er overraskende mange, der har meldt sig ind i foreningen, siger Dorte Seeberg. Netop de mange indmeldelser glæder hende.

– Det gør, at vi taler med større vægt, når vi med tiden skal have fat i Folketingets politikere, siger hun. Flere tilbyder ikke alene at betale kontingent.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mange tilbyder også deres tid og arbejdeskraft, siger Dorte Seeberg og sætter pris på deres velvilje og parathed.

Vi arbejder med en drøm

– Jørgen Mads Clausen har længe drømt om Als-Fyn Broen og der har været holdt et borgermøde om broen på Fyn. Siden det møde er der arbejdet videre med drømmen og i efteråret holder vi et borgermøde på Alsion, siger Dorte Seeberg.

Foreningens mål er at få flest muligt til at bakke op bag drømmen og forestille sig, hvilke mulighder, der åbner sig, når snoren på Als-Fyn Broen klippes.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>