Als-Fyn broen er en realistisk drøm

11. september 2013 Uncategorized

Med i foreningen Als-Fyn Broen er Dorte Seeberg, der ejer Realmæglerne på Rådhustorvet i Sønderborg. Og Dorte Seeberg er gået med i foreningen, fordi hun tror fuldt og fast på, at drømmen om en bro er mulig at gøre virkelig.

– Det er jo ret indlysende, at broen gør Sydfyn og Sønderjylland mere spændende. Både for erhvervsliv og dem, der drømmer om at bo i landsbyidyl, siger Dorte Seeberg. Broen gør det muligt at bo på Nordals eller Rinkenæs og pendle til Odense på job.

Dorte Seeberg drømmer om fast forbindelse til Fyn.

Dorte Seeberg drømmer om fast forbindelse til Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Broen gør det også lettere for de superkloge mennesker, der bor i Odense at sige ja til jobs i Sønderjylland, siger Dorte Seeberg. Ejendomsmægleren er sekretær for foreningen og hun siddr dagligt og kigger mailbakken igennem.

– Der er overraskende mange, der har meldt sig ind i foreningen, siger Dorte Seeberg. Netop de mange indmeldelser glæder hende.

– Det gør, at vi taler med større vægt, når vi med tiden skal have fat i Folketingets politikere, siger hun. Flere tilbyder ikke alene at betale kontingent.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Mange tilbyder også deres tid og arbejdeskraft, siger Dorte Seeberg og sætter pris på deres velvilje og parathed.

Vi arbejder med en drøm

– Jørgen Mads Clausen har længe drømt om Als-Fyn Broen og der har været holdt et borgermøde om broen på Fyn. Siden det møde er der arbejdet videre med drømmen og i efteråret holder vi et borgermøde på Alsion, siger Dorte Seeberg.

Foreningens mål er at få flest muligt til at bakke op bag drømmen og forestille sig, hvilke mulighder, der åbner sig, når snoren på Als-Fyn Broen klippes.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...