Als-Fyn Broen er et skridt tættere på virkeligheden

14. juni 2013 Erhverv

Flere års snak om en bro fra Als til Fyn skal nu afløses af handling.

En ny forening, Als-Fyn Broen, er stiftet for at sætte turbo på arbejdet med at få etableret broen, som skal binde Region Syddanmark bedre sammen såvel erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt som kulturelt og trafikmæssigt.

Jørn Lehmann Petersen har ordet på det fynske bromøde.

– En fast forbindelse vil skabet et nyt “trekantsområde” og medvirke til at gøre området attraktivt at bosætte sig i og give mange beskæftigelsesmuligheder indenfor en radius af 70 kilometer uanset, hvor man vælger at bosætte sig på en akse fra Flensborg over Sønderborg og Als til Odense, siger den nyvalgte formand, Mogens K. Nielsen, Fåborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været et møde om projektet i Faaborg, hvor blandt andre Jørgen Mads Clausen, Aase Nyegaard, Jørn Lehmann Petersen, Ellen Trane Nørby, Jens Oddershede og Carl Holst deltog sammen med omkring 100 andre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2022 Sønderborg, Frivillige

Team Bodenhoff på tur på Als

24. september 2022 Sønderborg

Lørdag havde Team Bodenhoff, som cykler penge ind til Børnecancerfonden, det første stop ved Broager Sparekasse Skansen og derfra gik turen langs havnepromenaden til Hotel Sønderborg Strand, hvor Claus Bodenhoff gav et par af sponsorerne et synligt bevis på, at de hjælper ham. “Team Bodenhoff har ingen penge og dem, som vi samler ind, dem […]

Læs mere...