Als-Fyn Broen er et skridt tættere på virkeligheden

14. juni 2013 Erhverv

Flere års snak om en bro fra Als til Fyn skal nu afløses af handling.

En ny forening, Als-Fyn Broen, er stiftet for at sætte turbo på arbejdet med at få etableret broen, som skal binde Region Syddanmark bedre sammen såvel erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt som kulturelt og trafikmæssigt.

Jørn Lehmann Petersen har ordet på det fynske bromøde.

– En fast forbindelse vil skabet et nyt “trekantsområde” og medvirke til at gøre området attraktivt at bosætte sig i og give mange beskæftigelsesmuligheder indenfor en radius af 70 kilometer uanset, hvor man vælger at bosætte sig på en akse fra Flensborg over Sønderborg og Als til Odense, siger den nyvalgte formand, Mogens K. Nielsen, Fåborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været et møde om projektet i Faaborg, hvor blandt andre Jørgen Mads Clausen, Aase Nyegaard, Jørn Lehmann Petersen, Ellen Trane Nørby, Jens Oddershede og Carl Holst deltog sammen med omkring 100 andre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49