Als-Fyn Broen er et skridt tættere på virkeligheden

14. juni 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Flere års snak om en bro fra Als til Fyn skal nu afløses af handling.

En ny forening, Als-Fyn Broen, er stiftet for at sætte turbo på arbejdet med at få etableret broen, som skal binde Region Syddanmark bedre sammen såvel erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt som kulturelt og trafikmæssigt.

Jørn Lehmann Petersen har ordet på det fynske bromøde.

– En fast forbindelse vil skabet et nyt “trekantsområde” og medvirke til at gøre området attraktivt at bosætte sig i og give mange beskæftigelsesmuligheder indenfor en radius af 70 kilometer uanset, hvor man vælger at bosætte sig på en akse fra Flensborg over Sønderborg og Als til Odense, siger den nyvalgte formand, Mogens K. Nielsen, Fåborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været et møde om projektet i Faaborg, hvor blandt andre Jørgen Mads Clausen, Aase Nyegaard, Jørn Lehmann Petersen, Ellen Trane Nørby, Jens Oddershede og Carl Holst deltog sammen med omkring 100 andre.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...