Als-Fyn Broen er et skridt tættere på virkeligheden

14. juni 2013 Erhverv

Flere års snak om en bro fra Als til Fyn skal nu afløses af handling.

En ny forening, Als-Fyn Broen, er stiftet for at sætte turbo på arbejdet med at få etableret broen, som skal binde Region Syddanmark bedre sammen såvel erhvervsmæssigt og uddannelsesmæssigt som kulturelt og trafikmæssigt.

Jørn Lehmann Petersen har ordet på det fynske bromøde.

– En fast forbindelse vil skabet et nyt “trekantsområde” og medvirke til at gøre området attraktivt at bosætte sig i og give mange beskæftigelsesmuligheder indenfor en radius af 70 kilometer uanset, hvor man vælger at bosætte sig på en akse fra Flensborg over Sønderborg og Als til Odense, siger den nyvalgte formand, Mogens K. Nielsen, Fåborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der har tidligere været et møde om projektet i Faaborg, hvor blandt andre Jørgen Mads Clausen, Aase Nyegaard, Jørn Lehmann Petersen, Ellen Trane Nørby, Jens Oddershede og Carl Holst deltog sammen med omkring 100 andre.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...