Als-fyn-færgen sejler igen normalt – men kun hver anden plads kan købes

14. april 2020 Augustenborg

Nedlukningen af store dele af det danske samfund har også ramt færgetrafikken. Men fra i dag af er det igen muligt at komme om bord på en af rederiets færger. Det betyder, at færgerne mellem Als og Fyn igen er i normal sejlplan.

Corona-situationen sætter dog stadig sit store præg på rutinerne. Det er nemlig kun hver anden plads på færgerne, der kan købes.

“Vi vil meget gerne i gang med at sejle igen. Men vi er også klar over, at selv om det lysner lidt, så er vi ikke ude på den anden side af denne krise, og at smittefaren stadig er til stede”, siger Molslinjens administrerende direktør, Carsten Jensen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netop på grund at smittefaren er det kun hvert andet sæde, der sælges og som en ekstra foranstaltning bliver det også muligt for passagererne at blive i bilen under overfarten. Det vil, ifølge rederiet, gøre det muligt for passagererne at holde den anbefalede afstand.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...