Æ Als Knejte inviterer til knallertringridning

2. august 2022 Kultur
Æ Als Knejte. Foto: Ole Kæhler
Æ Als Knejte. Foto: Ole Kæhler

Lørdag den 20. august er der en herlig oplevelse for hele familien ved 2Hjulcenter i Vollerup fra klokken 10.

“Allerede klokken 10 åbner vi pladsen, hvor der er hoppeborg og meget andet, som børnene kan lege i og så er dermulighed for at købe slush-ice. Omkring klokken 11 kommer veteranknallerterne”, siger Rasmus Meyer fra Æ Als Knejte til SønderborgNYT.

Når knallerterne er kommet til Vollerup, så skal de ud på en længere køretur, inden de kommer igen.

“Fra klokken 14 er der knallertringridning, hvor vinderpræmien er et signeret maleri af L’ Ron Harald”, siger klubpræsident Rasmus Meyer og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er plads til flere deltagere og de skal bare melde sig til. Hver deltager får fem lodder og har chancen for at vinde en Puch Maxi K”.

Andre kan købe lodder og det er L’Ron Harald, som trækker vinderen, når der festes i teltet om aftenen.

Knallertkørere, som vil deltage i knallertringridning på deres veteranknallert – en knallert fra før 1997 – kan tilmelde sig ved at indbetale 100 kroner via MobilePay til nummer: 5655KH.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Nordborg, Samfund

Nordborg-branden: En del af Storegade i Nordborg er spærret

15. august 2022 Nordborg

Siden søndag eftermiddag er der blevet holdt ekstra godt øje med de to bygninger, som var udsat for brand, på Storegade i Nordborg. Det er hjemmeværnet og også politiet, som sørger for, at der ikke er nogen, som kommer indenfor afspærringen, som er omkring brandstederne. “Brandårsagen skal undersøges af politiet og det sker nok mandag […]

Læs mere...