Als og Sundeved: Kun begrænsede skader efter stormen

30. november 2015 112

Der var ikke sparet på advarslerne forud for stormen Gorm der søndag rasede hen over landet. Og det ser da også udby1a til at folk har taget deres forholdsregler – i hvert fald var det kun begrænsede skader, der kom på politiets døgnrapport i det Syd- og Sønderjyske, siger Politiets vagtchef Ole Aamann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gorm fik væltet mange træer i Syd- og Sønderjylland værst stod det dog til i Varde politikreds. Her i vores område gik det dog ud over julebelysning og trafiklys.

Knap 100 gange var beredskaberne ude til opgaver i den forbindelse.

“Faktisk har vi ingen meldinger om skader i hele Als området. Alssundbroen var en overgang lukket for høje lette køretøjer men det var også den største begivenhed”, siger Ole Aamann.

I Rinkenæs væltede et træ ud på Nederbyvej og på Bosager i Sønderborg var der ild i en skorsten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 KV21, Sønderborg

Sønderborg Kommune ser gerne en høj stemmeprocent ved kommunalvalget

18. maj 2021 KV21

Når der er kommunalvalg i november, så er det målet for Sønderborg Kommune at valgdeltagelsen bliver lige så god som ved det seneste kommunalvalg. “Der lå vi over landsgennemsnittet og det skal vi gerne gentage”, siger chefen for Byrådssekretariatet, Pernille Svindt Lentfer, til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der op til valget kommer en række initiativer, […]

Læs mere...