Als Pølser & Isbar trækker gæster til Høruphav Havn

25. maj 2021 Erhverv

Mandag middag – som flere andre gange – var der kø ved Als Pølser & Isbar på havnen i Høruphav, men takket været kvik betjening, så blev ventetiden ikke lang.

“Siden åbningen har der været mange på besøg ved vores vogn og det er jo skønt”, siger Peter Petersen fra Als Pølser til SønderborgNYT. Han fortæller, at på åbningsdagen var der nærmest helt fyldt i området omkring isbaren.

Peter Petersen siger, at der er ansat tre, som skal passe salget af pølser og is – og de skal holde åbent alle ugens dage fra klokken 11:30 til klokken 20.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er Høruphav Brolaug, som har lavet en aftale med Als Pølser om at drive Als Pølser & Isbar, hvor der sælges kaffe, kage, is og grillmad.

Det er ikke alene beboerne fra Høruphav og sejlerne, der besøger Als Pølser & Isbar – mange kommer kørende og går en tur i området før eller efter de stiller sig i kø ved salgsvognen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...