Als Revyen er bestemt værd at se

9. marts 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Onsdag aften var der generalprøve på Als Revyen, Gas, Gys og Galskab, som flot kom omkring SVM-regeringen, løftebrud og Putin. Og de fik fortalt, at i Sønderborg vil vi være neutrale – i 2029.

Revyen er fint vekslende mellem sange og sketches – der er en bredt favnende buket af numre. Nogle er skarpe, nogle er sjove og andre er tankevækkende – og skuespillerne gør det godt.

Blandt meget andet tog de fat på, at der er skruet ned for varmen på Rådhuset og det viser sig, at medarbejderne nu sætter pris på at lederne kommer rundt og ‘kloger’ sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er altid dejligt, når de kommer og lukker varm luft ud”.

De viser også, hvordan digitaliseringen gør, at vi kan både ryge og drikke – og alligevel være sunde.

Alle, som er en del af Alsrevyen er frivillige – syv skuespillere, en instruktør, seks scenearbejdere, to syersker, to teknikere, en sufflør og et band med fire musikere – og de underholder revygæsterne, fordi de synes, det er sjovt at gi’ andre en oplevelse.

Du finder billet på Als Revyens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...