Als Revyen er klar med billetter du kan købe til julegave

Pressefoto
Pressefoto
28. november 2022 Kultur Skrevet af: Redaktion

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved torsdag den 1. december. Her begynder billetsalget til Als Revyen 2023, og går det i år som tidligere år, er netop billetter til den revy en populær julegave, og som altid er det de bedste pladser, som sælges først.

Forestillingen, der har titlen ‘Gas, Gys & Galskab’ opføres i den anden weekend af marts i Kultursalen i Augustenborghallerne. Der er premiere den 9. marts, og forestillingen spilles hver dag til og med 12. marts, skriver Als Revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som titlen lægger op til,  vil den kommende revyforestilling dække vidt og bredt over temaer, som fylder i den aktuelle danske tidsånd. Energikrise, inflation og krig i Europa vil sammen med et hav af andre emner blive belyst i Als Revyens traditionelle stil med sjove sketchs, skarpe monologer og flotte sange. Vi er i fuld gang i tekstværkstedet”, siger formanden Kasper Keller Petersen, der selv er blandt skuespillerne.

I Als Revyen 2023 kan man igen møde skuespillerne Nana Leman, Kasper Keller Petersen, Tina Soleyman, Rene Johannsen og Páll Birgis Pálsson. De fem danner sammen med Susan Babel og Claus Juhl Johansen, revyens aktørhold på scenen. De vil sammen med revyens godt 30 frivillige gøre, hvad de kan, for at publikum atter får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til Als Revyen købes på alsrevyen.dk

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...