Als Revyen er klar med billetter du kan købe til julegave

28. november 2022 Kultur
Pressefoto
Pressefoto

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ved torsdag den 1. december. Her begynder billetsalget til Als Revyen 2023, og går det i år som tidligere år, er netop billetter til den revy en populær julegave, og som altid er det de bedste pladser, som sælges først.

Forestillingen, der har titlen ‘Gas, Gys & Galskab’ opføres i den anden weekend af marts i Kultursalen i Augustenborghallerne. Der er premiere den 9. marts, og forestillingen spilles hver dag til og med 12. marts, skriver Als Revyen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Som titlen lægger op til,  vil den kommende revyforestilling dække vidt og bredt over temaer, som fylder i den aktuelle danske tidsånd. Energikrise, inflation og krig i Europa vil sammen med et hav af andre emner blive belyst i Als Revyens traditionelle stil med sjove sketchs, skarpe monologer og flotte sange. Vi er i fuld gang i tekstværkstedet”, siger formanden Kasper Keller Petersen, der selv er blandt skuespillerne.

I Als Revyen 2023 kan man igen møde skuespillerne Nana Leman, Kasper Keller Petersen, Tina Soleyman, Rene Johannsen og Páll Birgis Pálsson. De fem danner sammen med Susan Babel og Claus Juhl Johansen, revyens aktørhold på scenen. De vil sammen med revyens godt 30 frivillige gøre, hvad de kan, for at publikum atter får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til Als Revyen købes på alsrevyen.dk

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...