Als Revyen følger Corona-anbefalingerne – der kommer ikke en aflysning

9. marts 2020 Augustenborg

“Hos Als Revyen følger vi Sundhedsstyrelsen anbefalinger omkring Corona og vi kan berolige vores gæster med, at vi ikke aflyser vores forestillinger. Selvom vi de seneste år har oplevet en stigning i salget af billetter, overstiger vi ikke 1000 besøgende. Vi tager naturligvis anbefalingerne alvorligt og lader være med at kramme og kysse hinanden – og vores gæster – og opfordrer generelt alle til at følge anbefalingerne om øget håndhygiejne”, siger Peter Buhl fra Als Revyen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den eneste feber, vi har konstateret hos revyholdet, er lampefeber – og den er der kun én kur mod. Så vi fortsætter med at øve frem til premieren på torsdag, hvor vi håber at se alle vores gæster til en festlig aften”.

Du kan sikre dig en billet til en god revyoplevelse HER på LINKET

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på

Artiklen fortsætter under annoncen

www.coronasmitte.dk

Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...