Als Risteri har den gode kaffe med på Food Festival

21. september 2019 Augustenborg

Blandt de 39 udstillere på Food Festival i Augustenborg Hallerne er Als Risteri, som har til huse i Brogade i Sønderborg.

Als Risteri sælger nyristet kvalitetskaffe.

“Vi får hele tiden nye kunder og det er mennesker, der kan li’ en god kop kaffe”, siger butiksejer Sigrun Asgeirsdottir til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at kaffe-elskere findes i alle aldre.

“I butikken ser jeg unge mennesker omkring de 20 år og også ældre mennesker. De alle sætter pris på en god, bæredygtig kop kaffe af den allerbedste kvalitet”, siger Sigrun Asgeirsdottir, som står klar til at fortælle om sin gode kaffe på Food Festival.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om god kaffe HER på LINKET

Brugsen for Als og Sundeved er vært for den store Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der er omkring 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i både lørdag og søndag mellem 10 og 16.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 Gråsten, Frivillige

Gråsten: Du kan hjælpe andre til at få en god jul

24. oktober 2021 Gråsten

Hvis du vil være med til at give andre en bedre juleaften, så køber du lidt ekstra og gerne noget julerelateret i SuperBrugsen i Gråsten og lægger det i KGGOs indkøbsvogn, når du er på vej ud. KGGO samler alle de donerede varer sammen og giver dem videre til Gråsten-Adsbøl Sogns menighedsråd, som fordeler dem […]

Læs mere...