Als Risteri har den gode kaffe med på Food Festival

21. september 2019 Augustenborg

Blandt de 39 udstillere på Food Festival i Augustenborg Hallerne er Als Risteri, som har til huse i Brogade i Sønderborg.

Als Risteri sælger nyristet kvalitetskaffe.

“Vi får hele tiden nye kunder og det er mennesker, der kan li’ en god kop kaffe”, siger butiksejer Sigrun Asgeirsdottir til SønderborgNYT. Hun fortæller videre, at kaffe-elskere findes i alle aldre.

“I butikken ser jeg unge mennesker omkring de 20 år og også ældre mennesker. De alle sætter pris på en god, bæredygtig kop kaffe af den allerbedste kvalitet”, siger Sigrun Asgeirsdottir, som står klar til at fortælle om sin gode kaffe på Food Festival.

Læs mere om god kaffe HER på LINKET

Brugsen for Als og Sundeved er vært for den store Food Festival i Augustenborg Hallerne, hvor der er omkring 40 stande, som gæsterne kan gå på opdagelse i både lørdag og søndag mellem 10 og 16.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...