Als Trafikskole håber politiet åbner for flere køreprøver

6. april 2021 Samfund

Køreskoler i hele landet har også været lukket ned  og her til morgen kunne kommende bilister og kørelærerne igen sætte sig i skolevognene og øve i kunsten at køre bil.

“Der var venteliste til køreprøver inden nedlukningen og forleden åbnede politiet for bestillingerne til køreprøver. Men der kunne kun bestilles prøvertider i de kommende dage – ikke et par uger eller en måned frem”, siger Tom Daugaard Poulsen fra Als Trafikskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tør ikke sende min elever til prøve nu. Det er jo længe siden, de sidst har været ude og køre, så de skal lige have ‘banket rusten af’, inden jeg forsøger at finde en prøvetid”, siger Tom Daugaard Poulsen. Problemet med bookningen af køretider er, at de lægges op for en kort periode ad gangen – og så er det de store køreskoler, som kan have en mand siddende klar ved computeren, der booker de fleste tider.

Han fortæller videre, at manglen på prøvetider er et problem, som politiet skal løse.

“Min bekymrig er, at der nok bliver kaos”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Elev fra 10’eren testet positiv

14. april 2021 COVID-19

En elev i fra 10’eren er onsdag testet positiv for Coronasmitte. 10’eren har til huse i Ungecentret på Ørstedsgade. Den smittede elev var senest i skole mandag. Smittetilfældet har betydet, at hele klassen – i alt 20 elever – samt tre medarbejdere er peget ud som nære kontakter og de er i dag, onsdag, sendt […]

Læs mere...