Als Trafikskole: Lige nu er det nemt at få tider til køreprøver

16. januar 2022 Erhverv

Der har tidligere været alenlange ventelister for at komme op til køreprøver, men gennem de seneste tre måneder er Færdselsstyrelsen kommet gennem puklen og 100.000 personer har været til køreprøve.

Styrelsen overtog ansvaret for kørekortområdet 1. oktober sidste år, hvor over 42.700 elever stod i kø til en teori- eller køreprøve.

Det glæder kørelærer Tom Daugaard Poulsen fra Als Trafikskole.

“Lige nu kan jeg bestille en tid indenfor en uge eller to, så det er klart bedre”, siger Tom Daugaard Poulsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kørelæreren fortæller, at det først er nu, der er begyndt at komme elever i teorilokalerne og i løbet af kort tid skal de naturligvis til både teori- og køreprøver.

“Og så viser det sig, om Færdselsstyrelsen har mandet op, så de kan følge med efterspørgslen”, siger Tom Daugaard Poulsen og tilføjer, at det viser sig i løbet af marts og april.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Erhverv, Sønderborg

Jobcenters Rejsehold kan måske hjælpe dig til bedre trivsel på jobbet

22. maj 2022 Erhverv

På Jobcenter er der tre medarbejdere, som har til opgave at få sygefraværet ned i både private virksomheder og i kommunens forskellige forvaltninger. “Vi er i kontakt med 36 offentlige virksomheder og 52 private og de medarbejdere, som vi har hjulpet, er fra pleje- og omsorgsfagene, produktionsfag og tømrer-snedkerfagene”, fortæller Lone Steensbech, der er en […]

Læs mere...