Als Trafikskole: Lige nu er det nemt at få tider til køreprøver

16. januar 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der har tidligere været alenlange ventelister for at komme op til køreprøver, men gennem de seneste tre måneder er Færdselsstyrelsen kommet gennem puklen og 100.000 personer har været til køreprøve.

Styrelsen overtog ansvaret for kørekortområdet 1. oktober sidste år, hvor over 42.700 elever stod i kø til en teori- eller køreprøve.

Det glæder kørelærer Tom Daugaard Poulsen fra Als Trafikskole.

“Lige nu kan jeg bestille en tid indenfor en uge eller to, så det er klart bedre”, siger Tom Daugaard Poulsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kørelæreren fortæller, at det først er nu, der er begyndt at komme elever i teorilokalerne og i løbet af kort tid skal de naturligvis til både teori- og køreprøver.

“Og så viser det sig, om Færdselsstyrelsen har mandet op, så de kan følge med efterspørgslen”, siger Tom Daugaard Poulsen og tilføjer, at det viser sig i løbet af marts og april.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...