Alsie Express ændrer afgangene

7. marts 2014 Erhverv

Der er ændringer på vej for kunderne hos Alsie Express. Flyselskabet med base i Sønderborg lægger nemlig sine afgange om fra 30. marts. Det betyder, at der til hverdag bliver en afgang mindre fra begge byer, men til gengæld bliver tidspunkterne tilpasset forretningsmenneskernes liv, skriver selskabet i en pressemeddelelse.alsie

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan nå møder

Alsie Express har lavet ændringerne i samarbejde med sine kunder, og for at imødekomme forretningsmenneskernes rytme, så vil middagsflyet fra København mod Sønderborg afgå senere, så man kan nå et formiddagsmøde i hovedstaden og bagefter flyve tilbage til regionen. Samtidig bliver aftenflyvningen også rykket en smule, så man kan nå hjem fra et eftermiddagsmøde.

Tidspunkterne fra København til Sønderborg er uændrede, men der falder en flyvning væk kl. 13.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Færre flyvninger i weekenden

Også i weekenden sker der nogle ændringer, således flyves der fra 30. marts kun om morgenen, mens der om søndagen kun flyves om eftermiddagen og aftenen. Det sker for at imødekomme efterspørgslen, oplyser selskabet.

– Det er vigtigt for Alsie Express, at fartplanen opfylder de behov, der er i erhvervslivet – og i lokalområdet generelt. Som hele grænseområdets flyselskab skal vi lytte – og levere den vare der er brug for, udtaler Niels Knudsen, salgschef for Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express blev etableret i 2013, efter Cimber Sterling, som stod for flyvningen mellem Sønderborg og København, gik konkurs.

Den nye plan kan ses her http://alsieexpress.dk/fartplan/fartplan,-normal.aspx

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...