Alsie Express ændrer afgangene

7. marts 2014 Erhverv

Der er ændringer på vej for kunderne hos Alsie Express. Flyselskabet med base i Sønderborg lægger nemlig sine afgange om fra 30. marts. Det betyder, at der til hverdag bliver en afgang mindre fra begge byer, men til gengæld bliver tidspunkterne tilpasset forretningsmenneskernes liv, skriver selskabet i en pressemeddelelse.alsie

Artiklen fortsætter under annoncen

Kan nå møder

Alsie Express har lavet ændringerne i samarbejde med sine kunder, og for at imødekomme forretningsmenneskernes rytme, så vil middagsflyet fra København mod Sønderborg afgå senere, så man kan nå et formiddagsmøde i hovedstaden og bagefter flyve tilbage til regionen. Samtidig bliver aftenflyvningen også rykket en smule, så man kan nå hjem fra et eftermiddagsmøde.

Tidspunkterne fra København til Sønderborg er uændrede, men der falder en flyvning væk kl. 13.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

Færre flyvninger i weekenden

Også i weekenden sker der nogle ændringer, således flyves der fra 30. marts kun om morgenen, mens der om søndagen kun flyves om eftermiddagen og aftenen. Det sker for at imødekomme efterspørgslen, oplyser selskabet.

– Det er vigtigt for Alsie Express, at fartplanen opfylder de behov, der er i erhvervslivet – og i lokalområdet generelt. Som hele grænseområdets flyselskab skal vi lytte – og levere den vare der er brug for, udtaler Niels Knudsen, salgschef for Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express blev etableret i 2013, efter Cimber Sterling, som stod for flyvningen mellem Sønderborg og København, gik konkurs.

Den nye plan kan ses her http://alsieexpress.dk/fartplan/fartplan,-normal.aspx

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. maj 2021 112, Gråsten

To natteture for Brand og Redning

18. maj 2021 112

Natten til tirsdag måtte brandvæsnet ud på to ture – og den første var til Imerco i Gråsten, hvor der var gang i brandalarmen ved midnatstid. “Vi var indenfor og kigge os omkring, men der var intet galt”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Klokken 00:24 kom der gang i den automatiske […]

Læs mere...