Alsie Express begynder at flyve til København tre gange dagligt

9. september 2020 Erhverv

Luftfartbranchen har på grund af Corona pandemien de vanskeligste vilkår nogensinde. På trods heraf øger Alsie Express til tre daglige afgange, for at give erhvervslivet et behovsafstemt, optimeret trafikprogram, der dækker arbejdsdagens krav bedre og giver bedre forbindelser til og fra København.

 ”Vi er på nuværende tidspunkt nød til at give vore kunder et bedre trafikprogram, som binder landsdelene sammen. Der er vilje hos politikerne og i luftfartsbranchen til at finde løsninger, men lige nu ser det ud til at ende med det muligeskunst”, siger adm. direktør Dennis Rybasch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Alsie Express primære formål er at være bindeled mellem Syddanmark – København og resten af verden. Det er afgørende, at vi igen er på vingerne og skaber den sammenhængskraft, der sikrer mobilitet, vækst og udvikling i vores landsdel. Efter dialog med, og opbakning fra lokale virksomheder og pendlere, er ruteprogrammet justeret.”

Direktør Claus Tønnesen Inter Primo A/S og pendler på Sønderborgruten er tilfreds med det nye trafikprogram:

”Det opfylder de behov, jeg har som lokal pendler og giver mig den nødvendige fleksibilitet i hverdagen”

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye tidstabel træder i kraft fra 21. september, og kan allerede nu bookes nu på Alsie Express hjemmeside.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...