Alsie Express bliver en del af den europæiske sammenslutning af regionale flyselskaber

23. august 2018 Erhverv

Alsie Express er blevet optaget i ERA, der er den europæiske sammenslutning af regionale flyselskaber:

“Når man er en lille operatør som os, kan man have store fordele af et deltage i et sådan forum, hvor man kan hente information og erfaring og trække på ekspertise på forskellige områder. Samtidig kan vi også få indflydelse på nogle af de ting, som rører sig i luftfarten generelt,” siger administrerende direktør Lone Koch fra Alsie Express til net-magasinet CHECK-IN.dk.

Alsie Express har, i lighed med andre operatører, oplevet udfordringerne med et proppet luftrum og svigt hos flere europæiske lufttrafiktjenester.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Spørgsmålet om det overfyldte luftrum ned gennem Europa optager os, og det faktum, at flyselskaberne skal stå for skud i forbindelse med forsinkelser, som vi ofte ikke har indflydelse på,” lyder det fra Alsie Express-direktøren ifølge CHECK-IN.dk.

Blandt de 51 flyselskaber, der er tilsluttet ERA, kommer alene 10 fra Norden inklusive Alsie Express.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...