Alsie Express er favorit i kampen om Als

5. juli 2013 Erhverv

Lidt over to uger efter at det nystartede flyselskab Alsie Express gik på vingerne mellem Sønderborg og København, er selskabet godt på vej til at slå sin konkurrent af startbanen.

Alsie Express, der er økonomisk støttet af Danfoss, har allerede kapret halvdelen af de 1000 passagerer, som hver uge bruger ruten. Og det går ud over konkurrenten Danish Air Transport.

Indenfor tre måneder vil det kun være Alsie Express, som flyver på ruten mellem Sønderborg og København, vurderer fagredaktøren på flysitet checkin.dk, Ole Kirchert.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Alsie Express har jo vist, at de vil det her. Og de har penge i ryggen så mon ikke, det er det selskab, som bliver den overlevende på ruten. Det er mit umiddelbare bud, siger Ole Kirchert.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49