Alsie Express er favorit i kampen om Als

5. juli 2013 Erhverv

Lidt over to uger efter at det nystartede flyselskab Alsie Express gik på vingerne mellem Sønderborg og København, er selskabet godt på vej til at slå sin konkurrent af startbanen.

Alsie Express, der er økonomisk støttet af Danfoss, har allerede kapret halvdelen af de 1000 passagerer, som hver uge bruger ruten. Og det går ud over konkurrenten Danish Air Transport.

Indenfor tre måneder vil det kun være Alsie Express, som flyver på ruten mellem Sønderborg og København, vurderer fagredaktøren på flysitet checkin.dk, Ole Kirchert.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Alsie Express har jo vist, at de vil det her. Og de har penge i ryggen så mon ikke, det er det selskab, som bliver den overlevende på ruten. Det er mit umiddelbare bud, siger Ole Kirchert.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...