Alsie Express er favorit i kampen om Als

5. juli 2013 Erhverv

Lidt over to uger efter at det nystartede flyselskab Alsie Express gik på vingerne mellem Sønderborg og København, er selskabet godt på vej til at slå sin konkurrent af startbanen.

Alsie Express, der er økonomisk støttet af Danfoss, har allerede kapret halvdelen af de 1000 passagerer, som hver uge bruger ruten. Og det går ud over konkurrenten Danish Air Transport.

Indenfor tre måneder vil det kun være Alsie Express, som flyver på ruten mellem Sønderborg og København, vurderer fagredaktøren på flysitet checkin.dk, Ole Kirchert.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Alsie Express har jo vist, at de vil det her. Og de har penge i ryggen så mon ikke, det er det selskab, som bliver den overlevende på ruten. Det er mit umiddelbare bud, siger Ole Kirchert.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...