Alsie Express er favorit i kampen om Als

5. juli 2013 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Lidt over to uger efter at det nystartede flyselskab Alsie Express gik på vingerne mellem Sønderborg og København, er selskabet godt på vej til at slå sin konkurrent af startbanen.

Alsie Express, der er økonomisk støttet af Danfoss, har allerede kapret halvdelen af de 1000 passagerer, som hver uge bruger ruten. Og det går ud over konkurrenten Danish Air Transport.

Indenfor tre måneder vil det kun være Alsie Express, som flyver på ruten mellem Sønderborg og København, vurderer fagredaktøren på flysitet checkin.dk, Ole Kirchert.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Alsie Express har jo vist, at de vil det her. Og de har penge i ryggen så mon ikke, det er det selskab, som bliver den overlevende på ruten. Det er mit umiddelbare bud, siger Ole Kirchert.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...