Alsie Express henter engelske turister direkte til Sønderborg

17. maj 2022 Erhverv

Alsie Express sætter i maj og juni måned kursen mod Isle of Man, Guernsey og Jersey og det bliver med fyldte fly fra Sønderborg, da turene til de engelske Kanaløer hurtigt blev udsolgt, men på turen tilbage til Sønderborg er der, for første gang, engelske turister med, som skal opleve Sønderborg og Sønderjylland.

”Udover at tilbyde tre spændende rejsemål direkte fra Sønderborg, er det nu endelig lykkedes at få turister med fly fra udlandet direkte til Sønderborg. Vi har haft rejserne planlagt siden efteråret 2019, men på grund af Corona Pandemien har det først nu været muligt at gennemføre programmerne”, siger Dennis Rybasch, Adm. direktør hos Alsie Express.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gæsterne kommer fra Kanaløer Jersey, Guernsey og Isle of Man og deres besøg forventes at munde ud i omkring 500 lokale overnatninger i Sønderborg og omegn og det har krævet et stærkt samarbejde med det britiske rejsebureau Online Regional Travel Group, der arrangerer pakkerejser til og fra blandt andet de britiske øer.

Efter en studietur til Sønderborg i november 2019 blev Brian Kelly, CEO hos rejsebureau Online Regional Travel Group, så begejstret for mulighederne i det sønderjyske område efter en grundig præsentation fra Destination Sønderjylland og et efterfølgende besøg på egen hånd, så han ikke var i tvivl om, at Sønderborg var et attraktivt nyt rejsemål for rejsebureauets kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Fiskeri, vand og sejlsport, golf samt et stort antal kulturelle steder at besøge på et lille areal giver den besøgende mulighed for, at få mange oplevelser på en forlænget weekend i Sønderborg som også byder på store gourmet oplevelser. Danmark er kendt for sin madkultur, og det vil mine gæster sikkert prøve på mange af de lokale spisesteder”, siger Brian Kelly, som selv deltager på den første tur med ankomst den 19. maj fra Isle of Man.

Udslagsgivende var, at rejserne kunne finde sted i foråret, hvor Sønderborg viser sig fra den smukkeste side med fantastisk natur der, kombineret med hav og landskab, giver gode muligheder for vandreture samt et væld af cykelruter og udendørs aktiviteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Brian Kelly har været i rejsebranchen i 45 år og det er således en erfaren rejsearrangør som vi har kunnet begejstre for et joint venture samarbejde med Alsie Express”, siger Dennis Rybasch.

Hos Alsie Express er man sikker på, at der kommer mange flere af den slags turer, som opfølgning på den opmærksomhed Sønderborg får som mål by for Tour de France til sommer.

”Det er i alles interesse, at Sønderborg bliver et sted man ikke bare har hørt om, men som man gerne vil besøge i fremtiden”, siger Dennis Rybasch.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...