Alsie Express indstiller flyvningerne til København

15. januar 2021 Erhverv

Et meget lavt passagertal som følge af regeringens nye skærpede Corona-restriktioner, betyder at Alsie Express nu for anden gang midlertidigt indstiller flyvningerne mellem Sønderborg og København.

De øvrige aktiver fortsætter som hidtil.

Overvågningen af antallet af solgte billetter til de kommende uger afgjorde beslutningen for administrerende direktør Dennis Rybasch.

”Danskerne følger pligtopfyldende anvisningerne fra regeringen om ikke at mødes unødvendigt. Det betyder at der ikke er passagergrundlag til at opretholde ruteflyvningen fra Sønderborg. Derfor er vi nødsaget til, fra tirsdag i den kommende uge til søndag den 28. marts, midlertidigt at indstille ruteflyvningen til København”, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi er kede af at skulle skuffe de passagerer, der loyalt har benyttet os i denne svære periode, men i betragtning af den alvorlige opbremsning af rejseaktiviteten, som pandemien har udløst, må vi desværre nu tage konsekvensen heraf”.

”Selv hvis landet skulle åbne op igen efter den 7. februar, vurderer vi, at der vil gå et stykke tid, før efterspørgslen er tilbage. Derfor har vi udskudt opstarten til påske. Vi følger naturligvis situationen nøje og glæder os til at komme i gang igen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første flyvning efter indstillingen bliver søndag den 28. marts.

Efter påske er planen to daglige rotationer på hverdage, samt en rotation på søndage og helligdage.

Alle passagerer der har købt billet til den kommende periode, hvor flyvningen indstilles, kan gratis ombooke deres billet, eller få denne refunderet.

De berørte passagerer får direkte besked fra Alsie Express.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk