Alsie Express er på vingerne igen

17. august 2020 Erhverv

Mandag genoptog Alise Express ruten mellem Sønderborg og København, som har ligget stille siden den 16. marts 2020, grundet Corona-situationen.

I første omgang vil der være en afgang fra Sønderborg til København på alle hverdage om morgenen klokken 07:30 og en afgang om eftermiddagen klokken 15:00. Lørdag flyves der ikke og søndag er der en afgang til København klokken 16:00.

Passagererne vil opleve en anderledes flyrejse end tidligere, fordi Alsie Express og Sønderborg Lufthavn har indført en række forholdsregler. Blandet andet er lufthavnsterminalen først åben en time før planmæssig afgang.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil ikke være magasiner og aviser ombord, ligesom toilettet som udgangspunkt aflåst og kan ikke benyttes og der vil ikke være servering ombord.

Kabinepersonalet vil bære ansigtsmasker ligesom alle passagerer skal bære ansigtsmasker, både i lufthavnsterminalen og under hele flyveturen. Alle passagerer skal spritte hænder ved ombordstigning.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...