Alsie Express: Turene til Bornholm var en succes – der kommer flere

3. september 2018 Erhverv

Det var en test, da Alsie Express i sommerferien etablerede en flyrute direkte fra Sønderborg til Bornholm. Det viste sig at være aldeles populært, og ruten starter derfor allerede op igen til maj 2019.

 ”Man må sige at det har været en succes. Vi har haft gæster fra hele det Sønderjyske område med om bord, og har måttet melde flere afgange udsolgt. Så selvfølgelig skal vi flyve mellem Sønderborg og Bornholm igen”.

Sådan siger adm. direktør for Alsie Express Lone Marie Koch i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flyvningerne mellem Sønderborg og Bornholm foregik to gange om ugen i skolernes sommerferie, og knap 1400 passagerer var med ombord. Det betyder at 93 procent af sæderne var optaget.

”Lige nu arbejder vi på at fastlægge tidstabellen for 2019. Vi ved allerede, at vi rigtig gerne vil udvide perioden”, fortæller Lone Marie Koch.

Tidstabellen og billetterne til Bornholm vi være tilgængelige på alsieexpress.dk fra 1. oktober.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...