Alsie Express vil flyve skiglade passagerer direkte til løjperne

17. marts 2021 Erhverv

Et samarbejde mellem Alsie Express, Scandinavian Mountains Airport og Skistar gør det nu muligt at udleve drømmen om brede, hvide pister, højfjeldssol og uforglemmelige oplevelser i sneen for store og små – kun to timers flyvetur fra Sønderborg Lufthavn

Mange har måttet se årets højdepunkt, skiferien, blive udsat og aflyst. Med udsigt til snarligt igen at kunne rejse, åbner Alsie Express ved årskiftet en flyrute med to ugentlige afgange til det centrale Scandinavian Mountains Airport i Sverige, tæt på de kendte skisportområder som Trysil og Sälen, skriver Alsie Express i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed kan både  danske og tyske gæster se frem til skiløb på brede vel præparerede løjper, Ski in – Ski out  fra dejlige hytter og hoteller, masser af sne, ild i pejsen og røde kinder efter en dag på ski i den friske fjeldluft. Udover skiløb, er der et væld af aktiviteter som fx hundeslæde, wellness og  vandring til de, der gerne vil andet,  end løbe på ski.

I første omgang flyves fra uge 2 – 8 i 2022, men ruten forventes at blive en fast del af Alsie Express ruteprogram fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alsie Express glæder sig til, igen at kunne tilbyde en direkte rutecharter fra Sønderborg Lufthavn, denne gang i samarbejde med Scandinavian Mountains Airport og Skistar.com.

”Alsie Express står for salg af flybilletter og den hurtige, trygge og behagelige transport. Hos Skistar.com kan du så sammensætte dit ophold og dine oplevelser – ligesom du ønsker. Der er noget for enhver smag”, fortæller administrerende direktør Dennis Rybasch.

Hos Scandinavian Mountains Airport glæder man sig til at byde den sorte ATR fra Alsie Express velkommen:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Med vores lufthavns enestående placering tæt på skisportsstederne i Sverige og Norge, som udover Sälen og Trysil, også tæller Stöten, Kläppen og Lindvallen, får gæsterne kortest mulig transfer tid til deres feriested.  Alsie Express fra Sønderborg Lufthavn, har et stort opland med placering tæt på grænsen til Tyskland og endda med gratis parkering, hører jeg”, siger Anders Bjernulf, kommunikationsansvarlig hos Scandinavian Mountains Airport.

Carina Jorem Olsen, Business Manager Foreign Markets hos Skistar.com er også glad for det nye samarbejde:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vores gæster fra det vestlige Danmark og nordlige Tyskland får mulighed for at vælge blandt mange overnatningsmuligheder og skipakker, den letteste vej til en dejlig skiferie i Norden. Vi ser frem til at starte salget og dermed muligheden for et langsigtet samarbejde.”

Flyvetiden fra Sønderborg Lufthavn til Scandinavian Mountains Airport er to timer og priserne starter fra 1548 kroner pr. person t/r.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...