Alsik-direktøren glæder sig over Corona-lempelserne

10. juni 2021 Erhverv

Tidligt torsdag morgen kunne folketingspolitikere fortælle på et pressemøde, at der kommer lempelser af restriktionerne – og det kan især restaurationsbranchen glæde sig over.

Fra fredag må der holdes åbent til midnat og fra 1. juli hæves forsamlingsloftet til 250 personer – ligesom kravet om afstand bortfalder.

Krav om mundbind og visir bliver fra mandag ophævet på alle områder undtagen for stående passagerer i den kollektive transport.

“Det bliver dejligt, vi ikke skal gå og gemme os bag mundbind, men endnu mere dejligt er det, at vi kan udvide åbningstiden, så vores gæster allerede fra fredag får det fulde udbytte af at besøge Freja og Syttende”, siger Alsik-direktør John Ankjær til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

15. juli udvides serveringsstedernes åbningstid til klokken 02.

Alsik-direktøren fortæller, at der er en del gæster, som allerede har ringet for at høre mere om lempelserne.

“Det er gæster, som har bestilt selskaber og de vil gerne vide, hvad lempelserne betyder for deres fest”, siger John Ankjær.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...